Beworteling voor elk gewas

Rhizopon produceert en levert meer dan 80 jaar middelen op basis van het plantenhormoon indolylboterzuur, welke toegepast worden voor de beworteling van stekken in de opkweek van sierteeltgewassen, sierplanten en bloemen in meerdere landen binnen en buiten Europa. De belangrijkste redenen om Rhizopon stekpoeder of tabletten te gebruiken zijn:

  • Een gelijkmatig gevormd wortelstelsel rondom de basis van de stek zorgt voor een betere verankering van de plant in de pot of grond en maakt een evenwichtige opbouw van de plant mogelijk.
  • Verhogen van de voorspelbaarheid in de opkweek. Dit geeft de producent van het uitgangsmateriaal een stukje bedrijfszekerheid.
  • Ervoor zorgen dat de planten fit zijn en blijven. Met een optimaal ontwikkeld wortelstelsel kunnen planten makkelijker voedingsstoffen opnemen en zijn daardoor weerbaarder tegen ziekten en plagen.

Producten

Stektabel

Wat is het juiste bewortelingsproduct voor mijn gewassen? Dit staat omschreven in onze stektabel.

Verkoopunten

Onze producten worden over heel de wereld verkocht. Vul de locatie in en vindt verlooplocaties in de regio.

Instructies

Een goede start is noodzakelijk voor een succesvolle teelt. Hiervoor zijn door Rhizopon diverse instructies ontwikkeld.

Advies

Rhizopon geeft advies op maat. Vele specifieke vragen die met het behandelen van stek en het bewortelingsproces te maken hebben, worden door ons  telefonisch of per e-mail beantwoord. Wanneer de vragen niet op afstand beantwoord kunnen worden, behoort een bedrijfsbezoek tot de mogelijkheden. 

Laatste nieuws

Meer nieuws
  • Wonderlijke snelle beworteling
  • Voor elk gewas een methode
  • Gratis advies op maat